ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΧΙΑ

Ήρθε η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών
.

  Τα ζεστά ρούχα δίνουν τη θέση τους στα πιο ανάλαφρα και χρωματιστά, ενώ οι μπότες και οι γόβες  στα πέδιλα και τις πλατφόρμες . Τα περιποιημένα νύχια σε χέρια  και πόδια έχουν ακόμη περισσότερο τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα μιας γυναίκας.  Πρέπει λοιπόν και εμέις οι ίδιες να φροντίζουμε να έχουμε νύχια υγιή ,καλά ενυδατωμένα ώστε ο καλλωπισμός τους να αποτελεί μία ευχάριστη διαδικασία για όλες μας.

Τα περιποιημένα και υγιή άκρα είναι πολύ σημαντικά για την εμφάνιση της γυναίκας.

    - Κρατάτε τα νύχια σας καλά ενυδατωμένα
    - Μην τα τρώτε και μην τραβάτε τα «πετσάκια» γιατί υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων
    - Μην ξεχνάτε να τα στεγνώνετε καλά ώστε να αποφευχθούν οι μυκητιάσεις.
    -  Επισκεφτείτε ένα μικροβιολογικό ιατρείο για να γίνει καλλιέργεια,  ώστε να λάβετε εγκαίρως τη σωστή αγωγή και να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ανωμαλιά του σχήματος ή δυσχρωμία.

Περισσότερα στις προσφορές μας.Μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

Οι περισσότερες περιποιούνται τα πόδια τους μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν φτάνει δηλαδή η ώρα να εκτεθούν σε δημόσια θέα! 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρέχουν την τελευταία στιγμή και να μην προλαβαίνουν! Με τη σωστή περιποίηση και την κατάλληλη θεραπεία, θα έχεις όμορφα πόδια εγκαίρως

Ονυχομυκητίαση.

Το προσβεβλημένο νύχι συνήθως αλλάζει εμφάνιση, γίνεται εύθραυστο και σπάει. Η ονυχομυκητίαση είναι μεταδοτική και παρόλο που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε αμήχανα είναι σημαντικό να τη διαγνώσετε εγκαίρως και να ξεκινήσετε τη θεραπεία της, διότι δεν πρόκειται να θεραπευτεί από μόνη της.
Οφείλεται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες μυκήτων: στα δερματόφυτα, στο είδος Candida albicans και σε νηματοειδείς μύκητες.Και οι τρεις κατηγορίες οργανισμών

προκαλούν πολύ παρόμοια και χρόνια συμπτώματα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να διαχωριστεί η ακριβής αιτία της μόλυνσης μόνο από την οπτική επαφή,

 αλλά να απαιτείται ειδική ανάλυση του μικροβίου.Αν δεν αντιμετωπίσουμε άμεσα τη μόλυνση θα έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη μετάδοση και στα υπόλοιπα νύχια, ακόμα και στο δέρμα. Αν και η ονυχομυκητίαση  αποτελεί κυρίως αισθητικό πρόβλημα, λόγω της παραμόρφωσης του νυχιού, ενδέχεται να προκαλέσει πόνο. Η πρόληψη και η πρόωρη διάγνωση συντελούν στην έγκαιρη  επίλυση του προβλήματος. 
Περισσότερα στις προσφορές μας.